Synchro LTD & Cadvisual Benelux BV

Synchro LTD is een snel groeiend bedrijf met vestigingen in de USA en UK en een wereldwijd verkoopnetwerk.

 

Het is een innovatief bedrijf met een sterke visie en missie als het gaat om de veiligheid en efficiency in de gebouwde wereld.

 

Ze hebben uitstekende referenties met indrukwekkende projecten variërend van Disney Shanghai, projecten in London en de USA in allerlei disciplines.

 

Hun ontwikkelteam levert indrukwekkende prestaties en zijn continue vernieuwend bezig. Recente ontwikkelingen zijn de iPad app en Iray rendering. Gezien hun ontwikkelingen met de Hololens zijn opgemerkt door Microsoft en Citylab USA, zullen er nog vele innovaties volgen.

Cadvisual Benelux BV is al sinds 2007 de exclusieve verkoop- en support partner van Synchro LTD in de Benelux.

 

Het team van Cadvisual hebben ze zien groeien en wij kennen hun team: we zien elkaar wederzijds als collega's. We zijn aanwezig geweest bij alle Synchro gebruikersgroep bijeenkomsten, onder andere in de USA, de UK en in 2017 in Noorwegen. 

 

We mogen actief meedenken aan de ontwikkeling (oa implementatie van IFC en rapportage module) en hebben goede persoonlijke connecties met het management, support, ontwikkeling en marketing.

 

Met onze pragmatische benadering en jarenlange BIM ervaring zetten we Synchro Software in de Benelux op de kaart.Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl