Oadis 4D & 5D BIM proces adviseurs

Het team achter de Synchro verkoop en ondersteuning in de Benelux bestaat uit de BIM adviseurs van Oadis BIM proces adviseurs, de BIM advies afdeling van Cadvisual Benelux BV. De BIM experts van Oadis zijn gespecialiseerd in de informatie levensloop van projecten en het beheer van vastgoed. Wij geloven er in dat een succesvol project begint met goede communicatie op basis van actuele en betrouwbare gegevens. Synchro verrijkt uw 3D project met de 4e dimensie (tijd) en 5e dimensie (kosten en risico's) om visueel én data georiënteerd de besluitvorming en communicatie te onderbouwen.

 

Oadis heeft ervaring met grootschalige en complexe BIM projecten zoals ziekenhuizen, woningcorporaties alsook infra-projecten zoals de 4D planning van de hele verbreding van de A2 tussen Vleuten en Amsterdam en de landtunnel van Leidschenrijn (2007-2010).

 

Open BIM standaarden en online BIM technologie hebben bij Oadis altijd centraal gestaan.

Synchro past daarom erg goed in onze bedrijfsvisie en de toepassingen zoals online en open BIM werkmethodieken waar wij voor staan en altijd succesvol hebben kunnen inzetten.

 

Wij werken al sinds 2006 samen met Synchro, zelfs voordat de huidige aandeelhouders en directie het bedrijf overnamen. We hebben een goede samenwerking en band met de 'Synchronians' en we zijn continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Synchro, zoals de iPad app en de Microsoft Hololens. Wij delen graag onze visie en kennis over de inzetbaarheid van BIM en vooral Synchro Software in uw project en organisatie.

 

Neem hier contact met ons op of bezoek onze website www.oadis.nl

 

Kijk ook eens naar onze andere unieke online BIM oplossingen:

 

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl