Synchro geeft u grip op uw proces!

 

Alle succesvolle projecten beginnen met een goede samenwerking. Dit vraagt om heldere communicatie en actuele gegevens. Met Synchro 4D/5D projectmanagement software beschikt uw projectteam over de ideale toolset om gericht te sturen op kwaliteit, tijd en budget.

 

Synchro verbindt uw huidige informatie bronnen zoals 3D (BIM) modellen, planningen, calculaties en inkoopgegevens om u én uw stakeholders op een unieke manier inzicht te bieden in het verloop van het project. Betere visuele communicatie op basis van actuele projectinformatie zorgt voor meer veiligheid in uw projecten en voorkomt onverwachte afwijkingen in kwaliteit en kosten. 

 

Synchro maakt van elk 3D model een 4D planningsmodel waarmee uitvoeringsscenario's inclusief kosten en risico's doorgerekend kunnen worden. Dankzij de open BIM standaarden is Synchro de ultieme integrale BIM coördinatie tool voor engineering en uitvoering. De modellen kunnen in Synchro verrijkt worden met dynamische bouwplaats inrichtingen zodat naast bouw proces management ook de bouwplaatslogistiek continue inzichtelijk is; inclusief sloop, transport en kraanbewegingen. 

 

Synchro biedt u daarbij een unieke oplossing om realtime verbinding te leggen tussen uw kantoor en de bouwplaats: vanuit Synchro PRO beschikt de iPad SITE app op elk moment over kan de actuele uitgangspunten voor het project. Andersom kan de uitvoerder vanuit de project locatie de status en voortgang van een project realtime delen met uw werkvoorbereiding of ICT systemen van uw inkoop afdeling. Via gratis Synchro tools kunnen ook externe ketenpartners realtime over de voor hen relevante project informatie beschikken. 

 

Met Synchro wint u aanbestedingen en zult u projecten sneller en efficiënter uitvoeren. Middels vrijblijvende kennissessies leggen wij u graag uit hoe dat ook voor uw type project en organisatie haalbaar is. 

 


Video: Synchro visie

Video: Synchro use-casesSynchro Pro planner

Creëer een planning vanuit elk 3D (BIM) model en stuur in 4D visueel onderbouwd op kwaliteit, veiligheid, tijd en budget.

Presenteer in 4D de status van uw project en voer direct wijzigen door; rapporteer van elk gewenst moment de inzet van mensen, materieel en materiaal.

 

Lees hier hoe u met Synchro PRO uw project succesvol en veilig realiseert.

Synchro Project Server

Realtime en dus gelijktijdige samenwerking in uw 4D projectplanning met Synchro Workgroup Project server.

 

Lees hier hoe iedereen altijd over actuele projectgegevens kan beschikken. In combinatie met de gratis Synchro 4D Open Viewer kunnen bedrijfs- en projectleiders, uitvoerders en opdrachtgevers actief deelnemen door rapportages, 4D animaties te maken en/of opmerkingen toe te voegen.

Synchro 4D iPad app

Neem uw 4D BIM mee op de bouwplaats en vergelijk de werkelijkheid met uw geplande 4D projectmodel. 

 

Leg de voortgang en kwaliteit vast, maak aantekeningen en koppel foto's aan uw 4D BIM!

 

Lees hier hoe uw kantoor en bouwplaats slim met elkaar kunnen communiceren. In 4D.