Synchro innoveert met Hololens

 

Synchro is een innovatief bedrijf en wij werken daar al sinds 2007 graag aan mee. Synchro heeft een toekomstvisie, waarbij 'serious gaming' serieus wordt genomen. Visualisaties, simulaties en analyses op basis van actuele projectgegevens zorgen op elk moment voor de beste informatie. Het is daarbij belangrijk dat de gegevens in een pragmatische vorm worden gecommuniceerd.

 

Mede daarom wordt er gewerkt aan de ontsluiting van 4D BIM via innovatieve mobiele oplossingen zoals de inzet van de iPad, maar ook worden oplossingen voor virtual reality (apps), augmented reality of mixed reality ontwikkeld. Voor het verzamelen van gegevens zijn er oplossingen om met QR/barcodes te werken en ook is onderzoek gedaan om met drones of webcams de voortgang van projecten te analyseren. 

 

Microsoft heeft zich expliciet positief uitgesproken over de inzet van de Microsoft Hololens door Synchro. Het virtueel bouwen wordt zo heel toegankelijk gemaakt; handsfree, realtime en op locatie.

Met de prototypes van Synchro kan met stembediening of door aanwijzen (met een kruisje in beeld) de status cq voortgang registratie van het project worden vastgelegd en terug gesynchroniseerd naar Synchro PRO software op kantoor. Ook kunnen gesproken notities worden uitgeschreven en foto's worden gekoppeld aan geselecteerd objecten. Handsfree natuurlijk. 

 

2017 wordt het jaar van 'handsfree bouw management'

Lees hier meer over de achtergrond van Synchro Hololens ontwikkelingen.


Synchro lean 4D planning

Leanplakker of leanplanner?

 

Stel je voor dat je de resultaten van de lean (pull) planning sessie direct als 4D simulatie model beschikbaar zou hebben. En scenario's kunt vergelijken. Via Synchro LINK kan een digitale lean planning tool zoals Touchplan direct gekoppeld worden met het Synchro 4D BIM model! Je ziet direct de resultaten van de lean sessie.

 

Ga ook van 3M plakkers naar 3D BIM + lean planning = lean 4D BIM.

klassieke leanplakker


Integrale lean 4D planner!

Zie de video over leanplanning en 4D:

Voorbeeld van lean planning tool Touchplan.io --> Synchro 4D BIM via Synchro LINK koppeling

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl