PRIMEUR! - Synchro 4D Time Machine Controller

 

4D modellen afspelen als een video klinkt logisch en dat kan met de TIME MACHINE CONTROLLER! 

 

Synchro 4D software combineert 3D modellen en planningen tot geanimeerde interactieve uitvoeringsscenario's met vele rapportage mogelijkheden. Als je enige ervaring met planning en/of BIM (viewer) software hebt, zul je (zeker als planner en werkvoorbereider) Synchro PRO planning software als intuitief beschouwen: je kijkt met het interactieve 4D model vooruit, vergelijkt uitvoeringscenario's en verwerkt de voortgangsrapportages (waarna je ook weer terug kunt kijken naar de werkelijk uitgevoerde historie). 

 

Een fervente Synchro gebruiker (Steve Moore) werkt bij een bouwbedrijf en wilde de bediening van een 4D animatiemodel vereenvoudigen voor zijn projectleiders, uitvoerders, leveranciers en opdrachtgevers.

 

Daarvoor heeft hij de "TIME MACHINE CONTROLLER" ontwikkeld: zeg maar een soort 'video afstandsbediening' voor 4D BIM modellen. Natuurlijk 'plug and play': gewoon aansluiten en de Synchro PRO software of de Synchro 4D open viewer (OVR) reageren direct op de bediening. Zelfs zonder muis kun iedereen de 4D modellen vanuit meerdere aanzichten en elk gewenst moment uit de planning bekijken. 


Handig in de spreekkamer of de bouwkeet! 

Je kunt de pc of laptop zelfs in een kast opbergen: een monitor en de Synchro 4D Time Machine Controller zijn voldoende om de planning of werkinstructies te visualiseren. Dat kan zelfs per discipline of ketenpartner, dus óók ZELF door elke projectleider, uitvoerder of bouwplaatsmedewerker.

 

Basis functies zijn ondermeer:

  • Vooruit en achteruit in de tijd scrollen
  • Verschillende snelheden afspelen
  • Voorgedefinieerde viewpoints bekijken
  • Voorgedefinieerde schermindelingen selecteren

Zie onderstaande video hoe het werkt. 

 

De eerste levering wordt in mei verwacht; Synchro4D.nl heeft ze als eerste besteld en er dan een flink aantal op voorraad. vul onderstaand formulier in en we maken u een interessant voorstel, zeker in combinatie met meerdere of meerjarige licentieovereenkomsten van Synchro PRO. 

 

Bestel je snel eigen TIME MACHINE en verken en presenteer je 4D model supersnel en eenvoudig!

 

Live primeur bij Synchro 4D conferentie in Oslo 15 maart 2017

Informatie/bestellen TIME MACHINE

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.