SITE: 4D óp de bouwplaats

Nieuw! Synchro SITE nu voor iPad én Hololens!

"Handsfree" 4D BIM op de bouwplaats!

 

In samenwerking met Microsoft is Synchro SITE voor Hololens ontwikkeld. Deze nieuwe app is officieel uitgebracht via de Microsoft STORE voor Hololens. 

 

Uniek is dat u realtime over de Synchro 4D model informatie kunt beschikken (dus géén import/export van bestanden en gaming engines installeren zoals bij veel VR tools.) De 4D planning zorgt er voor dat u over een selectie van de voor ú op dat moment relevante 3D objecten beschikt met bijbehorende informatie; dat is handig voor:

- kwaliteitscontrole van reeds geleverd werk

- planning/instructies van nog te maken werk

 

Meer informatie over de Synchro Hololens app leest u hier of vul ons contact formulier in om op de hoogte te blijven!

 


4D BIM op de projectlocatie voor iedereen (ook met dikke vingers ;-)

 

Met de Synchro iPad app SITE beschikken projectleiders, uitvoerders en opzichters op locatie over relevante projectgegevens. Sterker nog: zij kunnen deze op locatie (!) actualiseren door de stand en kwaliteit van het werk te registreren via de app. SITE synchroniseert continue met Synchro PRO op kantoor van bijvoorbeeld afdeling werkvoorbereiding of inkoop! Zo is iedereen direct en altijd volledig geïnformeerd.  

 

Voortgang monitoring

Geef de status van geplande en uitgevoerde taken aan in de app.

Klik op een taak en de bijbehorende 3D objecten lichten op, waarna voortgang of eigen kenmerken kunnen worden toegewezen. Bepaal vanuit Synchro Pro over welke vastgestelde keuzes of vrije tekstvelden de app beschikt.  

 

Notities en foto's

Maak notities over kwaliteit, schade of opleverpunten en koppel foto's aan de 3D BIM objecten. Deze notities en foto's zijn direct beschikbaar (en gearchiveerd) binnen Synchro PRO!

 

Synchronisatie via Synchro SWP en LINK

Op basis van rechten en rollen zullen alle projectpartners ook over de voor hun relevante gegevens kunnen beschikken, via de iPad app SITE, Synchro PRO, Synchro gratis planner 'Scheduler' en de gratis Synchro open 4D viewer!

 

Gelijktijdig meerdere projectdeelnemers

Werkelijk uniek, maar zo vanzelfsprekend is dat ál uw projectdeelnemers via de app SITE geïnformeerd worden én hun eigen bijdrage kunnen leveren in het actualiseren of aanvullen van de projectinformatie.  

 

Hieronder ziet u afbeeldingen en een video van de Synchro SITE  iPad app:

SITE is gratis

voor alle projectdeelnemers.

De app vind je hier in de Apple appstore. Probeer deze direct uit met de demo-projecten. De app is beschikbaar voor de iPad mini 4, iPad Air 2 of iPad Pro.

 

Om uw eigen projecten te kunnen synchroniseren met de iPad dient er een aanvullende Synchro LINK licentie te worden gekoppeld aan een Synchro PRO gebruiker.

 

Synchro LINK

Synchro LINK is de add-on op Synchro PRO of Synchro Workgroup Project server om actuele 4D BIM gegevens uit te wisselen tussen Synchro PRO en iPad apps.

 

Live demo in Dome-X

Oadis BIM adviseurs organiseert regelmatig kennisworkshops voor Synchro waarbij ook de iPad app SITE wordt gedemonstreerd.

 

Schrijf u hier in voor een kennisworkshop of vraag hier meer informatie aan.