Synchro Scheduler: slim plannen

Wellicht maakt u nu planningen in MS Excel of andere traditionele planningstools. Vaak worden deze nog 'getekend' in plaats van 'berekend', waardoor het lastig is de planning actueel te houden bij uitvoering van uw project. Daarom biedt Synchro u graag Scheduler aan.

 

Synchro Scheduler werkt als een klassieke 2D Gantt chart planningstool, maar beschikt over geavanceerde CPM functies. Plannen volgens de 'critical path method' (CPM) of kritieke pad methodiek geeft u inzicht in afhankelijkheden van taken en de haalbaarheid van de beoogde einddatum.

 

CPM plannen

Begin een nieuwe planning in Scheduler en benoem de taken, omschrijvingen, duur en logica en de Synchro CPM functie rekent u de start en eind data voor inclusief het kritieke pad. Creëer meerdere kalenders, pas afhankelijkheden toe en bekijk de planning volgens WBS codering of activiteiten opbouw.

 

Uitwisseling met traditionele planningstools

Importeer, exporteer en synchroniseer naar en van standaard planning softwares van bekende merken zoals Oracle Primavera, Microsoft Project, Microsoft Excel, PMA Netpoint en Asta Powerproject. Creer je eigen planning in de gratis Synchro Scheduler en exporteer naar genoemde formaten om aan te sluiten op projectafspraken. Importeer meerdere planningen van meerdere systemen van ketenpartners en creëer en beheer het overkoepelende projectplan.

 

Doorrekenen van taken

Scheduler kan de taken doorrekenen op basis van normtijden of andere norm eenheden. Bij aanpassing van hoeveelheden, volgt de planning automatisch en rapporteert u de aangepaste inzet van personeel, materieel en materialen. Als volgt kan ook: geef de beoogde doorlooptijd en Scheduler rekent u de benodigde inzet van personeel en materieel voor, inclusief grafische weergave zoals earned value analysis (EVA) per taak of project.  

 

Rapportagemogelijkheden

Print de Ganttchart en/of ingebrachte gegevens en alle berekeningen in diverse rapportage vormen met uw eigen logo en huisstijl. De data kan ook naar MS Excel worden geëxporteerd.

 
Scheduler is gratis

Vraag hier uw persoonlijke licentie aan zonder bijkomende kosten of verplichtingen.

 

Gratis training

Download hier de gratis trainingshandleiding inclusief voorbeeld bestanden.

 

Of bekijk onderstaande trainingsvideo over 'risico management met Synchro'. Op het YouTube kanaal van Synchro zijn nog veel meer video's.

 

Waarom gratis software!?

Waarom Synchro Scheduler gratis is? Omdat Synchro is van mening dat er géén kosten in rekening gebracht kunnen worden voor oude technologie...

 

Virtueel bouwen met 4D BIM heeft zich inmiddels bewezen en zal spoedig de norm worden in alle projecten. Ook in uw projecten...

 

Begin nu gratis met Scheduler en bespaar direct op uw huidige licentiekosten voor traditionele plannings software. 

 

Wanneer u er aan toe bent, kunt u upgraden naar Synchro PRO 4D BIM software. Met Scheduler bent u er van verzekerd dat u snel kunt aansluiten op 4D BIM werkmethodieken.