Synchro Open Viewer: iedereen 4D!

Haal nog meer waarde uit uw Synchro licenties!

Alle projectdeelnemers kunnen gratis en vrijblijvend een persoonlijke licentie aanvragen voor Synchro Open Viewer.

 

Deel uw 4D BIM projecten met het hele projectteam of andere stakeholders. Ze zullen beter inzicht krijgen in uw actuele projectplanning en kunnen anticiperen op wijzigingen of juist hun reactie kunnen onderbouwen.

 

Alle gegevens van Synchro project bestanden zijn inzichtelijk.

Open de 4D Synchro bestanden en bekijk de planning in Ganttchart formaat of in 3D. Focus daarbij op elk gewenst moment in het project of bekijk de planning als een interactieve 4D animatie vanuit elk gewenst perspectief (figuurlijk en letterlijk 360 graden). De project elementen waar geplande taken worden uitgevoerd zullen oplichten.

 

Uitvoerbaarheid controleren is vakmanschap

Tijd gerelateerde clashcontroles borgen de uitvoerbaarheid: u ziet zo wanneer welke elementen verwijderd moeten zijn omdat er nieuwe elementen geplaatst moeten worden. En bewegende elementen zoals draaiende hijskranen of horizontaal transport kunnen vooraf beoordeeld worden op haalbaarheid en veiligheid.

 

Met Synchro Open Viewer wordt 'virtueel bouwen' gecombineerd met uw vakmanschap en praktijkervaring: u zult direct herkennen hoe u het kunt uitvoeren of dat het juist anders moet! Zo wordt voorkomen dat u op de bouwplaats ad-hoc (herstel)werk moet gaan verrichten.

  

 

Veiligheid op de bouwplaats 

Ook de veiligheid voor personeel kan vooraf geëvalueerd worden, terwijl de visuele werkinstructies alle talen zal overbruggen zodat het werk conform de verwachting gerealiseerd kan worden.

Start uw werkoverleg op locatie dagelijks met deze virtuele generale repetitie en u en uw team weten wat er dient te gebeuren.

 

Maak aantekeningen in 4D

U kunt in de Open Viewer het aanzicht (inclusief doorsneden, gegevens en selectie van elementen) vastleggen als dynamische afbeelding om er opmerkingen aan toe te voegen die u kunt delen met andere teamleden. Bekijk ook de opmerkingen van anderen.

 

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Print de Ganttchart planning, materialenstaten, taken en alle andere rapportvormen van Synchro met uw eigen logo's en huisstijl. Of neem de gegevens over in Excel of PDF.