Project ondersteuning: 4D in praktijk

 

De adviseurs van Oadis kennen Synchro en de software al sinds 2007. Wij kennen de mogelijkheden en zetten onze ervaring graag in om uw project doelmatig te ondersteunen met de inzet van Synchro PRO.

 

Dat kan op verschillende manieren:

 

Start & Go!

Geef ons uw 3D model en planning en wij integreren deze startklaar voor uw project. U blijft zelf in regie en wij trainen en ondersteunen u om maximaal rendement uit Synchro te halen.

 

4D support service

Gedurende uw aanbestedingsperiode of het gehele project zullen wij uw Synchro 4D model beheerder zijn: wij actualiseren het 4D model op basis van aangeleverde gegevens en updates via de 'Open Viewer' of iPad app 'SITE'. U blijft de regie behouden over de planning en gegevens. Wij vervullen een ondersteunende rol waarop u continue mag rekenen op de vele presentatie- en rapportage mogelijkheden van Synchro. Dit kan variëren van een fotorealistische animatie om de aanbesteding te winnen, varianten studies voor de bouw(plaats)logistiek of data export voor inkoop en administratieve verwerking door uw organisatie. We kunnen zelfs op locatie de voortgang of uitvoeringskwaliteit inventariseren en rapporteren.

 

No cure no pay!

U bent er van overtuigd dat Synchro een meerwaarde is voor het te winnen project, maar heeft geen tijd of ervaring om die winnende 4D presentatie voor de aanbesteding te maken. Onder bepaalde voorwaarden zijn wij bereid om risicodragend deel te nemen aan uw aanbesteding. Als we die samen winnen, maken we het project succesvol met maximale inzet van Synchro tools ;-)

 

 

Nederlandse onafhankelijke  Synchro adviseurs

We kunnen u van harte aanbevelen bij adviesburo's die ervaren zijn in het gebruik van Synchro software zoals Primaned. Of neem contact op met ons op voor een persoonlijke introductie.

 

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl