Opleidingen

3D is nu gangbaar in de techniekwereld en dat is goed te merken wanneer je naar BIM vacatures zoekt; er is een ernstig tekort aan 3D-modelleurs. Men begint te beseffen wat er mogelijk is met 3D-modellen. Er worden wereldwijd meer en meer projecten in 4D gepland en uitgevoerd. Om die reden is het van belang om studenten de juiste kennis mee te geven wanneer zij het werkveld ingaan. 

 

Synchro biedt gratis Synchro PRO licenties aan universiteiten en scholen met het wereldwijde Synchro University Program. Synchro is ideaal voor universiteiten en scholen om studenten via virtueel bouwen bekend te maken met de praktijk. BIM en 4D BIM wordt in de praktijk steeds populairder; studenten worden beter voorbereid op de toekomst door met Synchro te werken.

 

Synchro PRO maakt visueel plannen mogelijk. Koppel je 3D (BIM) model aan je planning, valideer, analyseer en bewerk je 4D planning, voeg materieel toe en werk samen in projectverband . Het projectteam kan samenwerkende opties onderzoeken, oplossingen beheren, voortgang volgen en resultaten optimaliseren op een manier die geen andere software kan bieden.


Heeft u interesse in het Synchro University Program?

Bel ons op +31 (0) 85.130.23.45 of stuur een email naar info@synchro4d.nlTrainingen

Wij bieden het "train-de-trainer" principe aan waarmee docenten worden opgeleid zodat zij de kennis kunnen overdragen naar de studenten. Zo zijn de docenten zelf in staat om met Synchro te kunnen doceren en projectteams van studenten kunnen coördineren en beoordelen middels Synchro.

Opleidingen

  • Bouwkundige opleidingen
  • Civieltechnische opleidingen
  • Werktuigbouwkundige opleidingen
  • MBO-niveau
  • HBO-niveau
  • WO-niveau


Synchro University Challenge

Synchro PRO wordt al actief gebruikt op vele hogescholen en universiteiten wereldwijd. Om studenten uit te dagen en te motiveren wordt er jaarlijks een competitie georganiseerd door Synchro ltd. 

 

Het winnende team ontving in 2017 maar liefst  $3.000 + een 5-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid. De tweede plaats ontving $2.000 en een 3-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid. De derde plaats ontving  $1.000 en een 1-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid.

 

Synchro University Challenge 2018 - Univsersidad Politecnica Madrid


Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV 

 

KVK: 17168285

BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85 130 23 45

Email: synchro@cadvisual.com