Synchronians koplopers delen kennis

Synchro software inspireert mensen om hun persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen concreet te maken. En dat stoppen ze niet onder stoelen of banken: niet alleen via social media kanalen zoals twitter of LinkedIn, maar ook bij persoonlijk overleg leggen ze uit hoe Synchro software hun helpt bij hun communicatie- en projectmanagementvraagstukken.

 

Andersom waardeert Synchro Ltd. de feedback van elke gebruiker en Synchronians weten dat deze tot concrete implementaties in de software leiden: we weten wat er vandaag kan met de Synchro software en wat mooi zou zijn om te ontwikkelen; het zijn de eindgebruikers die bepalen welke prioriteiten de ontwikkelingen krijgen, zodat deze functies (vaak bij de volgende update!) beschikbaar zijn.

 

Echte overtuigde gebruikers behoren tot de "Synchronians" en die streven naar optimale inzet van het Synchro platform; niet alleen binnen hun eigen organisatie, maar ook bij externe projectpartners zoals toeleveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Synchronians weten ook dat 4D verder gaat dan alleen de aanschaf van software en dat het implementeren van 4D BIM om samenwerking en afstemming gaat: Een goede projectinrichting speelt hier een belangrijke rol in: welke afspraken maak je ten aanzien van planningsmethodieken, hoe maak je de beste 3D modellen en wanneer betrek je wie in je werkproces? Welke innovaties (zoals de iPad app, Hololens of timemachine muis) of koppelingen met softwaresystemen van derden zijn vandaag inzetbaar? En ook: waar is het wel eens fout gegaan... Synchronians delen samen open en oprecht hun ervaringen, meningen en kennis, want dan kom je samen verder.

 

Het team van Synchro4D helpt graag bij de inrichting van 4D projecten en de implementatie van de software via trainingen en ICT advies. Ook zijn er ervaren Synchro gebruikers die vanuit hun adviesrol 4D ondersteuning kunnen bieden in projecten en organisaties. En natuurlijk zijn er ook Synchro gebruikers die focussen op eigen projecten.

 

Tijdens het bezoek van het Synchro 4D congres in Oslo (15 maart 2017) waren diverse Nederlandse bedrijven en 'Synchronians' aanwezig. Uit de informele en open communicatie is gebleken dat Synchronians elkaar vertrouwen en vergelijkbare ambities hebben; en dat eerlijke kennis uitwisseling helpt bij de adaptatie en implementatie van het 'nieuwe plannen' in 4D. Met deze koplopers wordt nu het plan uitgewerkt om een kennisuitwisselingsplatform op te richten over het plannen met 4D. Hier worden de ervaringen besproken die buiten projectmatige werkafspraken of trainingen behoren. Het doel is om elkaar vooruit te helpen: ondanks de nodige successen, staat goed 'virtueel plannen en bouwen' nog maar in de kinderschoenen: de markt wordt groot genoeg, mits we samen zorgen dat we het goed aanpakken. Synchronians worden op persoonlijke titel lid van deze koplopersgroep.

 

Dit plan is anno 17 maart 2017 nog niet concreet, maar op deze pagina zullen wij u binnenkort nader informeren. Vul hieronder het formulier in als u hier over wil weten of ideeën heeft!

 

Of neem contact op met Joost.Wijnen@Synchro4D.nl (0413-216.300)

 

 

Informeer mij over de Synchronians koplopersgroep:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85.130.23.45

Email: verkoop@synchro4d.nl