Gratis 4D BIM software voor studenten en docenten

3D is nu gangbaar in de techniekwereld en dat is goed te merken wanneer je naar BIM vacatures zoekt; er is een ernstig tekort aan 3D-modelleurs. Men begint te beseffen wat er mogelijk is met 3D-modellen. Er worden wereldwijd meer en meer projecten in 4D gepland en uitgevoerd. Om die reden is het van belang om studenten de juiste kennis mee te geven wanneer zij het werkveld ingaan. 

 

Synchro biedt gratis Synchro PRO licenties aan universiteiten en scholen met het wereldwijde Synchro University Program. Synchro is ideaal voor universiteiten en scholen om studenten via virtueel bouwen bekend te maken met de praktijk. BIM en 4D BIM wordt in de praktijk steeds populairder; studenten worden beter voorbereid op de toekomst door met Synchro te werken.

 

Synchro PRO maakt visueel plannen mogelijk. Koppel je 3D (BIM) model aan je planning, valideer, analyseer en bewerk je 4D planning, voeg materieel toe en werk samen in projectverband . Het projectteam kan samenwerkende opties onderzoeken, oplossingen beheren, voortgang volgen en resultaten optimaliseren op een manier die geen andere software kan bieden.

 

Terwijl Synchro integreert en synchroniseert met oudere planningsprogramma's zoals Primavera P6, Microsoft Project en Excel, kan met Synchro PRO ook een volwaardige planning worden opgezet. Synchro ondersteunt meer dan 35 3D-CAD bestandstypes van systemen zoals Autodesk, CATIA, Solidworks, SketchUp etc.Welke opleidingen kunnen hier gebruik van maken?

 • Bouwkundige opleidingen
 • Civieltechnische opleidingen
 • Werktuigbouwkundige opleidingen
 • MBO
 • HBO
 • Universitair

Trainingen

Wij bieden het "train-de-trainer" principe aan waarmee docenten worden opgeleid zodat zij studenten op het gebied van 4D middels Synchro kunnen doceren en projectteams van studenten kunnen coördineren en beoordelen middels Synchro.Synchro University Challenge

Synchro wordt al actief gebruikt op vele hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Om studenten uit te dagen en te motiveren wordt er jaarlijks een wedstrijd georganiseerd door Synchro ltd. 

 

Het winnende team ontving in 2017 maar liefst  $3.000 + een 5-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid. De tweede plaats ontving $2.000 en een 3-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid. De derde plaats ontving  $1.000 en een 1-jarige Synchro PRO licentie voor ieder teamlid.

 

1e plaats Synchro University Challenge 2017 - Slovak University of TechnologyInschrijven informatiebijeenkomst Synchro University Program

Op donderdag 9 november 2017 organiseren we van 14:00 tot 17:00 een bijeenkomst voor alle geïnteresseerde studenten en docenten. In deze bijeenkomst zullen we de volgende onderwerpen toelichten:

 • Het Synchro platform
 • Zelfstudie
 • Trainingen
 • Synchro University Challenge
 • Implementatie
 • Synchro innovaties

Schrijf u hieronder kosteloos in voor de informatiebijeenkomst die wordt gehouden op ons kantoor op de Protonenlaan 2 te Uden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl