Civiel- en infra: simuleer uw project

Wegenbouw met kunstwerken, vliegvelden of waterwerken of rail: veiligheid en beschikbaarheid hebben uw focus. Synchro is de tool om helder te communiceren met alle directe en indirecte stakeholders, zoals projectteamleden, opdrachtgevers, toezichthouders en buurtbewoners.

 

Een fotorealistische 4D animatie of video van het beoogde verloop zal voor iedereen veel duidelijkheid scheppen. Het Synchro 4D model is meer dan een impressie, want deze simulatie is gebaseerd is op de werkelijke projectinformatie over de inzet van personeel, materieel en materialen.

 

Niet alleen de bouwplaatslogistiek kan geanalyseerd en gepresenteerd worden, juist ook de toegankelijkheid en beschikbaarheid van wegen of gebouwen voor de omgeving kunnen onderbouwd worden.

 

Uw opdrachtgever en de omwonenden zullen blij zijn met uw 'WYSIWYG aanpak', want het 4D model van Synchro is veel meer dan een impressie: de echte projectgegevens zijn immers gekoppeld en vormen zo een daadwerkelijk 'what you see is what you get' presentatie. Naast een fotorealistisch gerenderde animatie, zijn corresponderende rapportages mogelijk over de productiviteit, veiligheid en inzet van personeel, materieel en materialen mogelijk.

 

Synchro 4D biedt grote meerwaarde boven een klassieke 2D Gantt chart planningstool. Naast de krachtige 4D simulatie mogelijkheden, vormen geavanceerde CPM functies de kernkwaliteit van Synchro. Plannen volgens de 'critical path method' (CPM) of kritieke pad methodiek geeft u inzicht in afhankelijkheden van taken en de haalbaarheid van de beoogde einddatum. Benoem de taken, omschrijvingen, duur en logica en de Synchro CPM functie rekent u de start en eind data voor inclusief het kritieke pad. Creëer meerdere kalenders, pas afhankelijkheden toe en bekijk de planning volgens WBS codering of activiteiten opbouw.

 

Met de Synchro iPad app 'SITE' neemt u uw 4D projectmodel mee naar de projectlocatie. Zo kan de voortgang en kwaliteit op locatie worden geregistreerd, ondermeer door notities en foto's te koppelen aan de elementen. Via de Synchro Workgroup Project server zullen alle projectdeelnemers direct op de hoogte zijn, ongeacht of ze werken met Synchro Pro of de gratis 4D Open Viewer.

 

We denken graag met u mee over de inzetbaarheid van Synchro binnen uw projecten.

Neem hier contact met ons op. En bekijk onderstaande video's of het Synchro YouTube kanaal.

 


Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85.130.23.45

Email: verkoop@synchro4d.nl