Doelgroepen

Synchro is inzetbaar binnen meerdere doelgroepen. Waar 3D-modellen beschikbaar zijn kan Synchro toegevoegde waarde bieden aan uw projecten.

Bouw

Aannemers onderbouwen met indrukwekkende 4D animaties projectstrategieën richting de opdrachtgever. Na een succesvolle pitch wordt Synchro ingezet om de daadwerkelijke uitvoering voor te bereiden. Risico's worden inzichtelijk en er kan worden gestuurd op veiligheid, kwaliteit en kosten op basis van een generale digitale repetitie. Tijdens de uitvoering wordt het 4D-model ingezet voor de voortgangsregistratie en bijsturing van het project.


Grond- weg- en waterbouw

Gedurende een tenderfase zal Synchro zich bewijzen als nuttige communicatie tool naar alle stakeholders. Het 4D-model is niet alleen nuttig voor de communicatie maar ook voor de voorbereiding, communicatie en het projectmanagement. Het 4D-model kan uitkomst bieden bij projecten met uitdagende logistieke vraagstukken.


Werktuigbouw

Als uw organisatie over 3D-modellen beschikt, kan Synchro deze verrijken met alle relevante projectgegevens om besluitvorming, communicatie en uitvoering te onderbouwen. Actuele project informatie en bijbehorende rapportages op het gebied van productiviteit, veiligheid en inzet van personeel, materiaal en materieel kunnen worden gegenereerd. 


Scholen

Synchro geeft duidelijk inzicht in het bouwproces. Universiteiten en hogescholen zetten Synchro daarom in om studenten via virtueel bouwen inzicht te geven in 4D. Alle universiteiten en scholen kunnen daarom in aanmerking komen voor het Synchro University Program. De opleidingsinstituten worden hiermee voorzien van voldoende Synchro licenties om hun onderzoekende of uitvoerende opdrachten mee te volbrengen.  Via onderstaande knop vindt u meer informatie omtrent het Synchro University Program.

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285

BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85.130.23.45

Email: info@synchro4d.nl