Diensten

Naast het leveren van software verlenen wij als Oadis BIM proces adviseurs ook diensten, waaronder: het geven van trainingen, project ondersteuning en implementatie ondersteuning.


Synchro training

Met een training wordt u bekend met de vele functies en optimale inrichting van de Synchro software.

Synchro Basis Training

Oadis BIM proces adviseurs verzorgt 2-daagse trainingen in onze trainingsruimte te Uden. Met deze training maakt u kennis met het Synchro platform. U leert werken met alle basisfuncties binnen Synchro PRO. Na de Synchro Basis Training bent u in staat om 4D-modellen te maken, te bewerken en hier animaties uit te genereren.

Voor meer informatie omtrent de trainingen kunt u contact met ons opnemen via verkoop@synchro4d.nl

Trainingsmodules

Als er behoefte is aan meer kennis kunt u individueel- of met uw bedrijf een gevorderden training volgen waarbij u aangeeft op welke van de volgende onderwerpen u zich wilt specialiseren:

 

Onderwerp Tijdsduur
Synchro Scheduler Hele dag
Animaties Halve dag
Auto-Matching Halve dag
4D-clashcontrole Halve dag
Kosten 5D Halve dag
Regels en rapporten Halve dag
Synchro Workgroup Project Halve dag
Projectbewaking Halve dag
4D Clashcontrole Halve dag

Als onderwerpen een dagdeel bevatten kunt u zelf kiezen welke twee onderwerpen u wilt behandelen gedurende een gevorderden training.

 

Wilt u meer weten over de gevorderden training? Vraag hieronder meer informatie aan over de trainingsmodules

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Project ondersteuning

Oadis BIM proces adviseurs zijn bekend met het Synchro platform sinds 2007. Wij zetten onze ervaring graag in om uw project doelmatig te ondersteunen met het Synchro platform.

4D project ondersteuning

Gedurende uw aanbesteding- of uitvoeringsperiode zullen wij uw 4D-model beheerder zijn. wij actualiseren het 4D model op basis van aangeleverde gegevens en updates via de 'Open Viewer' of iPad app 'SITE'. Wij vervullen een ondersteunende rol waarop u continue mag rekenen op de vele presentatie- en rapportage mogelijkheden. Dit kan variëren van een fotorealistische animatie om de aanbesteding te winnen, varianten studies voor de bouw(plaats)logistiek of data export voor inkoop en administratieve verwerking door uw organisatie. 

Start & GO

U levert aan ons een 3D-model en een planning. Wij integreren deze startklaar voor uw project. U blijft zelf in regie terwijl wij u trainen en ondersteunen om maximaal rendement uit uw project te halen.Implementatie

Het Synchro platform beschikt over unieke en krachtige functionaliteiten. Advies op het gebied van implementatie op bedrijfs- of projectniveau is mogelijk.

  • Strategisch advies over 4D
  • 4D BIM proces advies (optimalisering BIM protocollen)
  • 4D BIM model beheer (hosting, kwaliteit en integratie 3D modellen)
  • ICT advies (hardware, netwerken, beveiliging)
  • ICT services (hosting virtual servers voor SWP en BIM, virtual desktops)

Voordat wij een concrete aanbieding zullen doen, vernemen we graag uw ambities zodat de resultaten van onze ondersteuning aansluiten op uw doelstellingen.

 

Synchro 4D wordt exclusief in de Benelux aangeboden door Cadvisual Benelux BV en Oadis BIM proces adviseurs.

 

KVK: 17168285 - BTW nr. NL814197255B01

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 413 216 300

Email: verkoop@synchro4d.nl